E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Ю.Сиротенко,заступник начальника відділення НСПП у Волинській області

Vol1803201914 березня 2019 року у Луцькій міській раді, під головуванням начальника управління з питань праці Луцької міської ради Н. Ігнатчука, відбулися засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків, інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, детінізації заробітної плати та робочої групи з питань моніторингу заробітної плати найманих працівників суб’єктів господарювання, що функціонують на території міста, участь у яких взяв заступник начальника відділення НСПП у Волинській області (далі – Відділення) Ю. Сиротенко.

На засіданнях розглядались питання щодо стану своєчасності виплати заробітної плати на підприємствах міста та рівня оплати праці найманих працівників.

З метою встановлення причин виникнення заборгованості, на засідання були запрошені керівники чотирьох економічно активних підприємств м. Луцьк: ПАТ "Електротермометрія", ДКП "Луцьктепло", ДП "Волинський облавтодор" та Філії "Луцька дорожньо-експлуатаційна дільниця ДП "Волинський облавтодор", на яких, станом на 01.02.2019, борги з виплати заробітної плати склали 3,8 млн. грн.

Ю. Сиротенко поінформував присутніх, що на ДП "Волинський облавтодор" здійснюється комплекс заходів з метою запобігання виникненню колективного трудового спору (конфлікту).

Того ж дня, у Відділенні відбулась нарада, на якій проаналізовано інформацію, заслухану на засіданнях, з метою подальшого її використання під час здійснення моніторингу стану соціально-трудових відносин.