E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

О. Атаманюк, начальник відділення НСПП в Полтавській області

 

pol1406201914 червня 2019 року відбулося чергове засідання Полтавської обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення (далі – МКМР), до складу якої входить начальник відділення НСПП в Полтавській області (далі – Відділення) О. Атаманюк.

Відкрила та провела засідання заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Полтавській області (далі – ГТУЮ) Д. Бриндак.

Відповідно до регламенту засідання МКМР розглядалося п'ять питань, присвячених другій річниці реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України "Я маю право!" спільно з партнерами ГТУЮ у Полтавській області.

Учасники засідання – партнери #ЮстиціяПолтавщини обговорили головні напрями його реалізації на території Полтавської області.

Представники ГТУЮ у Полтавській області, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області, Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації, Комунальної установи "Обласний молодіжний центр" Полтавської обласної ради доповіли про результати роботи, безпосередньо спрямованої на підвищення рівня правової обізнаності кожного громадянина Полтавської області та спроможності захисту своїх прав.

Усі присутні акцентували увагу на важливості даного проекту, адже без юридично освічених громадян Україна не зможе стати повноправним членом європейської спільноти.

По завершенню роботи МКМР затверджено відповідні рекомендації щодо підвищення рівня правової освіти населення області.

Підсумки засідання обговорені на нараді з працівниками Відділення.