E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

    TER28012020У рамках Угоди про співпрацю між департаментом соціального захисту населення Тернопільської ОДА (Департамент) та відділенням НСПП в Тернопільській області (Відділення) 21 січня начальником Відділення Н. Шершньовою проведено робочу зустріч з директором Департаменту В. Боярським, під час якої підбито підсумки виконання положень Угоди.
    Сторонами обговорено стан соціально-трудових відносин (СТВ) на підприємствах, установах, організаціях області на початок 2020 року та проаналізовано результати проведеної роботи у 2019 році щодо сприяння вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів) (КТС(К)) та запобігання їх виникненню. Окрему увагу приділено обговоренню нагальних питань соціальної сфери.
       Крім того, обговорено ймовірність ускладнення стану СТВ у трудових колективах місцевих державних адміністрацій через здійснення оптимізації чисельності працівників РДА.
     Під час зустрічі зосереджено увагу на діяльності інформаційно-консультаційних центрів НСПП щодо надання безоплатної правової допомоги сторонам СТВ з питань практичного застосування законодавства про колективні трудові спори (конфлікти) та трудового законодавства, підвищення рівня правової культури громадян.
    У рамках Угоди про співпрацю фахівці Відділення та Департаменту й надалі здійснюватимуть спільні заходи, спрямовані на стабілізацію стану СТВ на підприємствах області.