E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

har07022020   06 лютого, у малій залі Об’єднання профспілок Харківської області, начальник відділення НСПП в Харківській області (Відділення) С. Лайков взяв участь у роботі Пленуму Харківського обласного комітету Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України.
 Виступаючи перед учасниками Пленуму, С. Лайков акцентував увагу на активній взаємодії фахівців Відділення та фахівців галузевої профспілки щодо пошуку шляхів стабілізації стану соціально-трудових відносин у АК "Харківобленерго", філії "Теплоелектроцентраль" ТОВ "ДВ Нафтогазовидобувна компанія".
      Начальник Відділення підкреслив, що позитивні зрушення у вирішенні проблемних питань на цих підприємствах значною мірою обумовлені активною позицією галузевої профспілки.
Також, С. Лайков зауважив, що проведені, в рамках взаємодії, робочі зустрічі, наради, семінари дають можливість оперативно і своєчасно надавати необхідні роз’яснення та консультації головам профспілкових комітетів підприємств, найманим працівникам, які звертаються за правовою допомогою.
  Зазначені заходи сприяють врегулюванню конфліктних ситуацій на підприємствах у правовому полі, "озброєнню" профспілкових лідерів та представників найманих працівників підприємств знаннями щодо колективної форми захисту прав найманих працівників у рамках Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)".