E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

   MYK1206202012 червня начальник відділення НСПП в Миколаївській області (Відділення) О. Євченко взяла участь у засіданні обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, яке відбулось за допомогою інтерактивної платформи ZOOM.
    На порядку денному розглянуто питання про стан погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій та інших соціальних виплат на ДП ЖЕД "Будівельник", ТОВ "Будівельно-торгівельна компанія "Таврія", кредитна спілка "Надія", ТОВ "Кредо", ТОВ "ПОРТ-СЕРВІС", ДСП "Миколаївська птахофабрика" ЗАТ "Аваль-Еталон", ПАТ "Очаківський рибоконсервний комбінат" та КП "Південсервіс".
      Керівники підприємств поінформували про причини виникнення заборгованості із виплати заробітної плати та вжиті заходи щодо її погашення.
      О. Євченко повідомила про хід вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) у двох відділах департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради, зареєстрованих НСПП 15.11.2019, з вимогами, зокрема щодо виплати премії найманим працівникам та внесення змін до Положення про преміювання посадових осіб місцевого самоврядування та працівників департаменту. Наразі, керівника департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради відсторонено від здійснення повноважень за посадою на час службового розслідування.
      Результати розглянутих на засіданні питань враховуватимуться фахівцями Відділення при здійсненні моніторингу стану соціально-трудових відносин на підприємствах області.