E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

   31 липня у Луцькій міській раді відбулось засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обов'язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, детінізації заробітної плати та робочої групи з питань моніторингу заробітної плати, у якому взяв участь заступник начальника відділення НСПП у Волинській області (Відділення) Ю. Сиротенко.
    Розпочавши засідання, начальник управління з питань праці Луцької міської ради Н. Ігнатчук поінформував, що станом на 01.07.2020 сума заборгованості з виплати заробітної плати на 14 економічно активних підприємствах міста склала 16,3 млн грн, що на 61,8 % більше у порівнянні з початком року.
     Крім того, зазначив, що порушено строки виплати заробітної плати у філії "Луцька дорожньо-експлуатаційна дільниця" ДП "Волинський облавтодор", КП "Луцьке підприємство електротранспорту", ДКП "Луцьктепло".
      У свою чергу Ю. Сиротенко повідомив, що Відділенням взято на облік конфліктну ситуацію у філії "Луцька дорожньо-експлуатаційна дільниця" ДП "Волинський облавтодор", де здійснюється комплекс заходів з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів).
      Крім того, працівниками Відділення були проведені узгоджувальні зустрічі зі сторонами соціально-трудових відносин вищезазначених підприємств.