E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Сенько Н.І., завідувач сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування відділення НСПП в Закарпатській області


Закарпаття 20.04Відділення НСПП в Закарпатській області з метою вдосконалення роботи та підвищення її ефективності постійно знаходить нові шляхи взаємодії з громадскістю області задля належного виконання функцій, покладених на Відділення.

Згідно плану роботи Відділення 16 квітня 2015 року проведено семінар-нараду із трудовими арбітрами, посередниками та завідувачами інформаційно-консультаційних центрів НСПП.

На початку роботи семінару заступник начальника відділення НСПП в Закарпатській області – завідувач сектора правового забезпечення В.Ю. Пазяк підвів підсумки роботи Відділення за перший квартал 2015 року та охарактеризував шляхи подальшої співпраці Відділення з позаштатними інституціями. У своїй промові В.Ю. Пазяк довів до відома присутніх про хід вирішення вимог найманих працівників у колективних трудових спорах (конфліктах), по яких працює Відділення та звернув увагу учасників семінару на конфліктогенні підприємства області, де є ймовірність виникнення колективних трудових спорів (конфліктів), поінформував про роботу, яка проводиться Відділенням щодо запобігання виникнення акцій соціального протесту на підприємствах, підпорядкованих ДП «Закарпатоблавтодор».

Завідувач сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування відділення НСПП в Закарпатській області Н.І. Сенько дала оцінку роботи інформаційно-консультаційних центрів, звернула увагу присутніх про порядок та повноту надання інформацій Відділенню, про шляхи виявлення та методи реагування на загострення стану соціально-трудових відносин в трудових колективах згідно чинного законодавства, висловила побажання до учасників семінару більш широкого інформування громадськості на місцях про роботу відділення НСПП, його функції та повноваження, про надання допомоги на місцях трудовим колективам у разі дестабілізації стану соціально-трудових відносин у застосуванні Закону України «Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів), про моніторинг стану соціально-трудових відносин.

Під час проведення наради-семінару завідувачі інформаційно-консультаційних центрів Дубовської селищної ради Тячівського району О.І. Продан, Перечинської райдержадміністрації О.І. Хінальська, Іршавської райдержадміністрації В.І. Фельцан, незалежний посередник НСПП М.М. Фолучко поінформували учасників про проблеми та здобутки в роботі центрів та розповіли про стан соціально-трудових відносин в їхніх районах.

На завершення роботи начальник Відділення І.І. Палко подякував учасникам наради-семінару за їх роботу та запевнив присутніх про надання Відділенням їм консультаційної допомоги у разі необхідності, з метою підвищення ефективності роботи Відділення задля соціального благополуччя в трудових колективах області.