E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Тристороння рада. ВолиньВолодимир Демидюк, заступник начальника відділення НСПП у Волинській області – завідувач сектора правового забезпечення

16 грудня 2014 року начальник відділення НСПП у Волинській області О. Клімович взяв участь у засіданні Територіальної тристоронньої соціально-економічної ради.

На порядку денному розглядались питання налагодження ефективної діяльності територіальних тристоронніх соціально-економічних рад, створених у містах обласного значення та районах області, а також затвердження Плану роботи Територіальної тристоронньої соціально-економічної ради на 2015 рік.

З першого питання доповів А. Сохацький – член правління, виконавчий директор Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців. Під час свого виступу він подякував відділенню НСПП у Волинській області за тісну співпрацю в питанні здійснення оцінки відповідності критеріям репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців. А. Сохацький відмітив, що на сьогоднішній день майже всі районні організації роботодавців області пройшли оцінку відповідності критеріям репрезентативності і отримали відповідні Свідоцтва на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу.

У ході роботи засідання було затверджено План роботи Територіальної тристоронньої соціально-економічної ради на 2015 рік.

За результатами розглянутих питань порядку денного було прийнято відповідне рішення. Голова Територіальної тристоронньої соціально-економічної ради І. Карпомиз підкреслив, що одним з основних завдань соціального діалогу є покращення економічних, виробничих, соціальних та трудових стосунків в області.

Цього ж дня у відділенні НСПП відбулася нарада, на якій обговорено результати засідання Територіальної тристоронньої соціально-економічної ради з метою вжиття заходів спільно із соціальними партнерами для поліпшення стану соціально-трудових відносин у трудових колективах області.