E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Анатолій Савчук, головний спеціаліст сектора правового забезпечення відділення НСПП в Одеській області

Олена Драннікова, головний спеціаліст сектора інформаційно-аналітичної роботи та прогнозування відділення НСПП в Одеській області

Одеса 10.11ю146 листопада 2014 року головний спеціаліст сектора правового забезпечення відділення НСПП в Одеській області Анатолій Савчук, відповідно до Угоди «Про взаємодію Білгород-Дністровської районної державної адміністрації з відділенням Національної служби посередництва і примирення в Одеській області щодо запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та їх вирішення» від 28 серпня 2013 р., провів робочу зустріч з в.о. голови Білгород-Дністровської райдержадміністрації Світланою Петренко, начальником управління праці та соціального захисту населення Білгород-Дністровської райдержадміністрації Галиною Браткевич, заступником начальника управління праці та соціального захисту населення Ольгою Німачук, завідувачем ІКЦ – завідувачем сектору праці управління соціального захисту населення Оленою Дубчак.

Учасниками проведеної зустрічі були підведені підсумки співпраці Відділення та управління праці і соціального захисту населення Білгород-Дністровської райдержадміністрації та розглянуто питання подальшого поглиблення взаємодії з метою поліпшення стану соціально-трудових відносин на підприємствах району.

У ході зустрічі обговорено ситуацію з порушенням трудового законодавства на тих підприємствах, де заробітна плата працівників менше встановленого законодавством мінімального рівня (ТОВ «Антохій», ПП «Геліос-тур», ПП «Артілак», МПП «Уют-сервіс», ТОВ «Аккерман-інвест»).

Анатолій Савчук звернув увагу присутніх на необхідність дотримання на підприємствах району вимог чинного законодавства в сфері оплати праці так як, дані порушення є основними чинниками дестабілізації стану соціально-трудових відносин і можуть спонукати найманих працівників до проведення акцій соціального протесту.

В.о. голови Білгород-Дністровської райдержадміністрації Світлана Петренко запропонувала провести у м. Білгород-Дністровському «круглий стіл» за участю начальника, фахівців Відділення та представників райдержадміністрації, на тему «Роль органів виконавчої влади під час вирішення колективних трудових спорів».

Сторони висловили позитивне враження від плідної двосторонньої співпраці та підкреслили необхідність двостороння співпраця виявилась доволі плідною, тому сторони погодились щодо необхідності поглиблення подальшої взаємодії.