E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Уляна Бачинська, головний спеціаліст відділення НСПП в Івано-Франківській області

Івано-франківськ 21.1017 жовтня 2014 року в приміщенні Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій відбувся Конгрес кадровиків (далі – Конгрес), який організували Рада профспілок області спільно із ВГО «Всеукраїнська асоціація кадровиків».

У роботі Конгресу взяли участь начальник відділення НСПП в Івано-Франківській області Р.Б. Баб`юк, головний спеціаліст Відділення У.В. Бачинська, сторони профспілок, організацій роботодавців, працівники кадрових служб, представники громадськості та сторони соціального діалогу.

Урочисто відкрив Конгрес та очолював його роботу голова Ради профспілок області І.Є. Басюк. На запрошення Ради профспілок області, в якості доповідачів у роботі Конгресу взяли участь голова ВГО «Всеукраїнська асоціація кадровиків» Я.С. Паньків, головний консультант секретаріату Комітету Верховної ради з питань соціальної політики та праці В.М. Васильова, експерт Всеукраїнської асоціації кадровиків В.О. Ліпчанська.

На Конгресі розглядалися наступні питання: реформування трудового законодавства (проблеми, динаміка, перспективи, проект Трудового кодексу України); організація роботи з питань дотримання законодавства про працю, здійснення представництва у судах під час захисту прав працівників, відповідальність за порушення трудового законодавства; оформлення кадрових документів на мобілізованих працівників.

Наприкінці Конгресу доповідачами була проведена міні прес-конференція, а його учасникам вручено Сертифікати про підвищення кваліфікації.

За результатами роботи Конгресу, у відділенні НСПП відбулася нарада, на якій фахівці Відділення обговорили важливі питання, які розглядалися на Конгресі.