E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

О. Рево, головний спеціаліст сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування відділення НСПП в місті Києві та Київській області

 

 

04 вересня 2017 року, начальник відділення НСПП в місті Києві та Київській області Д. Коцупал взяв участь у щотижневій розширеній нараді з оперативних питань Київської обласної державної адміністрації (далі – Київська ОДА).

Нарада відбулася під головуванням О. Горгана – голови Київської ОДА.

На нараді були присутні: перший заступник голови облдержадміністрації, заступник голови облдержадміністрації, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, керівники структурних підрозділів апарату облдержадміністрації, керівники територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади області, керівники установ, організацій та підприємств, що належать до сфери управління облдержадміністрації.

Під час вступного слова О. Горган визначив основні питання порядку денного наради, а саме:

– щодо аналізу стану готовності газового обладнання об’єктів соціально-культурного призначення Київської області до роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018 років за наслідками проведеної перевірки ПАТ «Київоблгаз»;

– щодо прогнозування техногенних загроз на території Київської області;

– щодо проведення інспекційних обстежень з визначення охоронних зон лінії електропередач та відповідальних осіб за утримання в належному стані охоронних зон ліній електропередач.

О. Горган в ході наради наголосив на важливості організації та виконання завдань територіальної оборони, зазначивши основні завдання територіальної оборони Київщини, а також на здійсненні інших повноважень в галузі оборонної роботи, передбачених законодавством. Зокрема, акцентував увагу на необхідності проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців та на важливості вчасної підготовки публічних звітів керівників органів виконавчої влади.

На закінчення наради О. Горган нагадав керівникам територіальних органів, міністерств, інших центральних органів виконавчої влади в Київській області, керівникам установ, організацій та підприємств, що належать до сфери управління облдержадміністрації про підготовку бюджетних запитів до проекту державного бюджету на 2018 рік.

Таким чином, відбулася розширена нарада, на якій було обговорено нагальні оперативні питання Київської області, вирішення яких знаходиться в межах повноважень органів влади та запропоновано шляхи їх вирішення.