E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

О. Базій, головний спеціаліст відділення НСПП в Харківській області

 

Kha0111201730 жовтня 2017 року, в приміщенні відділення НСПП в Харківській області (далі – Відділення) відбулась робоча зустріч начальника Відділення С. Лайкова та заступника начальника Відділення Г. Клочко з кандидатом економічних наук, доцентом кафедри економіки та соціальних наук Харківського національного економічного університету ім. С.  Кузнеця (далі – ХНЕУ) О. Іванісовим.

У ході зустрічі детально обговорено перспективи подальшого співробітництва між навчальним закладом та Відділенням, а саме: підготовку та реалізацію спільних заходів, проектів і програм, що розроблені та реалізуються в сфері соціально-трудових відносин; обмін інформацією та досвідом між Відділенням та ХНЕУ.

Особливу увагу в ході зустрічі приділено можливості проведення занять для студентів навчального закладу з метою ознайомлення їх з діяльністю НСПП як державного органу, створеного Президентом України, для сприяння поліпшенню трудових відносин та запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), їх прогнозування та сприяння їх вирішенню.

У цьому напрямі досягнута домовленість стосовно проведення ряду лекцій для студентів 3 та 4 курсів за спеціальністю «Управління персоналом та економіка праці» у другому півріччі 2017-2018 навчального року. У ході лекцій студентів буде ознайомлено із практикою роботи Відділення, основними завданнями та напрямами діяльності НСПП. Лекції для студентів читатимуть фахівці Відділення.