E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

О. Федченко, головний спеціаліст відділення НСПП в Кіровоградській області

 

Kir0711201702 листопада 2017 року О. Крайносвіт, начальник відділення НСПП в Кіровоградській області (далі – Відділення), взяла участь в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери, які відбулися в приміщенні Кіровоградської обласної державної адміністрації.

З привітальним словом та зі святковими побажаннями виступили голова Кіровоградської ОДА С. Кузменко та голова Кіровоградської обласної ради О. Чорноіваненко.

Виступаючими було зазначено, що робота працівників галузі соціальної сфери є надзвичайно важлива та відповідальна. Повсякденна діяльність працівників соціальної сфери області – це реалізація державної політики, спрямованої на підвищення добробуту як працюючого населення так і найуразливіших його верств. Адже саме працівники соціальної сфери опікуються питаннями належної та своєчасної оплати праці, дотримання умов її безпеки, розв’язання проблем зайнятості, виплати пенсій, соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, організацією соціального захисту і соціального забезпечення населення області. Робота надзвичайно складна, відповідальна та пов’язана з розв’язанням найгостріших, найболючіших проблем суспільства.

Звернули увагу учасників урочистого засідання на те, що саме завдяки високому рівню соціального діалогу в області, спільним діям влади соціальних партнерів і Відділення забезпечено позитивну динаміку вирішення спорів, стабільні соціально-трудові відносини. Такі здобутки свідчать про зростання правосвідомості і правової культури сторін соціально-трудових відносин.

По завершенню урочистих заходів за сумлінну працю, професіоналізм та з нагоди професійного свята кращих працівників соціальної сфери нагородили грамотами та подяками.