E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Т. Колеснікова, головний спеціаліст відділення НСПП в Харківській області

Kha3011201728 листопада 2017 року начальником відділення НСПП в Харківській області (далі – Відділення) С. Лайковим взято участь у засіданні територіальної тристоронньої соціально-економічної ради (далі – Рада). Засідання пройшло під головуванням заступника голови Об’єднання профспілок Харківської області, голови Ради С. Волкова у приміщенні Об’єднання профспілок Харківської області.

 

У заході взяли участь члени Ради: представники Харківської ОДА, Об’єднання організацій роботодавців Харківщини, Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт», Об'єднання профспілок Харківської області. Також для участі у заході були запрошені: заступник начальника Головного управління державної служби з питань праці в Харківській області О. Петренко, начальник відділу благоустрою та дорожнього господарства департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ОДА Л. Ананко, голова обласної організації працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства А. Макеєва, заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Ю. Ледяйкін, голова об’єднаної профспілкової організації Служби автомобільних доріг у Харківській області О. Кірсанов.

У ході засідання розглядалися питання стосовно стану проведення атестації робочих місць за умовами праці, в тому числі в бюджетних організаціях; стану виконання робіт з ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення за рахунок місцевих бюджетів, а також обговорювався план роботи територіальної тристоронньої соціально-економічної ради на 2018 рік.

З доповідями про стан проведення атестації робочих місць за умовами праці виступили перед присутніми заступник директора Департаменту – начальник управління праці Департаменту соціального захисту населення ОДА, секретар Ради Т. Печура та заступник начальника Головного управління державної служби з питань праці в Харківській області О. Петренко.

Учасники заходу розглянули всі питання, винесенні на порядок денний та взяли участь у жвавій дискусії. Під час активного обговорення питань, пов’язаних із фінансуванням та проведенням робіт з ремонту автомобільних доріг, голова обласної галузевої профспілки А. Макєєва наголосила на необхідності забезпечення стабільного стану соціально-трудових відносин на підприємствах шляхового господарства та підкреслила, що свого часу саме спільна робота галузевої профспілки із Відділенням сприяла врегулюванню колективних трудових спорів (конфліктів) між найманими працівниками окремих філій ДП «Харківський облавтодор» ВАТ «ДАК» Автомобільні дороги України» та ДП «Харківський облавтодор» ВАТ «ДАК» Автомобільні дороги України».