E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

О. Прощай, заступник начальника відділення НСПП в Хмельницькій області

29 листопада 2017 року під головуванням першого заступника голови Хмельницької облдержадміністрації В. Кальніченка, проведено засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради (далі – Засідання).

 

У Засіданні взяли участь голова Об’єднання організацій роботодавців Хмельницької області І. Дунець, голова Федерації профспілок Хмельницької області Г. Харьковський, заступник начальника відділення НСПП в Хмельницькій області (далі – Відділення) О. Прощай, начальники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, голови обласних профспілкових організацій та організацій роботодавців області, представники засобів масової інформації.

На Засіданні розглянуто питання про необхідність підтримки товаровиробників Хмельницької області та сприяння у реалізації продукції місцевого виробництва.

Зокрема, голова Об’єднання організацій роботодавців області І. Дунець зосередив увагу присутніх на основних проблемах у виробництві місцевих товаровиробників та необхідності створення сприятливих умов для підвищення конкурентоспроможності їх продукції.

Про стан економічного розвитку агропромислового комплексу області за 2017 рік доповіла начальник управління економічного аналізу, фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та соціально-економічного розвитку АПК Л. Молчан, яка повідомила присутнім про позитивні тенденції у розвитку галузі, в тому числі зростання обсягу валової продукції сільськогосподарських товаровиробників, темпів виробництва в рослинництві та тваринництві тощо.

Також, представниками територіальної тристоронньої соціально-економічної ради розглядалося питання щодо необхідності підвищення рівня заробітної плати в області та посилення роботи усіх зацікавлених органів у напрямі легалізації трудових відносин на Хмельниччині.

За результатами Засідання затверджено план роботи ради на 2018 рік та напрацьовано основні напрями на наступний рік по забезпеченню позитивної тенденції у промисловому розвитку області та підвищенні якості життя населення.

Висвітленні на Засіданні проблемні питання обговорено на робочій нараді працівників Відділення для подальшого використання у роботі.