E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

І. Гавара, головний спеціаліст відділення НСПП в Хмельницькій області

26 грудня 2017 року заступник начальника відділення НСПП в Хмельницькій області (далі – Відділення) О. Прощай взяла участь у розширеному засіданні колегії Хмельницької ОДА (далі – Колегія).

 

На засіданні Колегії були присутні голова Хмельницької ОДА О. Корнійчук, голова обласної ради М. Загородний, голова Федерації профспілок Хмельницької області Г. Харьковський, керівники структурних підрозділів ОДА, територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, голови райдержадміністрацій, голови міських (міст обласного значення) рад, голови ОТГ, представники ЗМІ.

Засідання Колегії пройшло під головуванням першого заступника голови Хмельницької В. Кальніченка.

На порядку денному основним питанням розглянуто стан погашення заборгованості, підвищення рівня заробітної плати та легалізації трудових відносин в Хмельницькій області.

Заступник директора Департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОДА В. Паламарчук доповів, що за моніторинговими даними заборгованість із заробітної плати в області станом на 01.12.2017 склала 6,5 млн. грн., що на 900 тис. грн. більше порівняно з минулим місяцем.

У розрізі по районах найбільший відсоток заборгованості із виплати заробітної плати (60%) припадає на Полонський район, що становить 3,9 млн. грн. З цього приводу було заслухано голову Полонської райдержадміністрації.

Заключним питанням порядку денного Колегії був План роботи Хмельницької ОДА на 2018 рік.

За результатами засідання Колегії проведено оперативну нараду з працівниками Відділення з метою планування подальшої роботи із запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та сприяння своєчасному їх вирішенню.