E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

С. Кравцова, головний спеціаліст відділення НСПП в Херсонській області

 

 

З метою забезпечення додержання законодавства про працю, в рамках взаємодії відділення НСПП в Херсонській області (далі – Відділення) з органами місцевого самоврядування, 16 січня 2018 року відбулася спільна нарада за участю працівників Відділення і управління праці та соціального захисту населення Новокаховської міської ради (далі – Управління).

У нараді також взяла участь завідувач інформаційно-консультаційного центру НСПП (далі – Центр) в м. Нова Каховка – спеціаліст відділу з питань праці, соціально-трудових відносин та господарської діяльності Новокаховської міської ради С. Філіппова.

С. Філіппова поінформувала учасників наради, що упродовж 2017 року стан соціально-трудових відносин в трудових колективах суттєвої частини підприємств, установ, організацій м. Нова Каховка характеризувався як стабільний. Упродовж року постійно надавалася інформаційно-консультаційна допомога трудовим колективам, роботодавцям та профспілковому активу.

За статистичними даними станом на 20.12.2017 загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати по м. Нова Каховка складала 156,7 тис. грн., і була утворена у ТОВ "Новокаховський електромеханічний завод".

18.01.2017 господарський суд Херсонської області визнав ТОВ "Новокаховський електромеханічний завод" банкрутом та призначив його ліквідатором арбітражного керуючого А. Данілова.

За інформацією начальника Управління О. Стоянчук питання щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати у повному обсязі на підприємствах міста знаходиться на постійному контролі органів місцевого самоврядування.

За результатами наради було вирішено провести у лютому 2018 року спільну зустріч з арбітражним керуючим – ліквідатором ТОВ "Новокаховський електромеханічний завод" з метою визначення конкретних строків виплати заборгованості із заробітної плати 295 найманим працівникам підприємства.