E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

І.Литвинчук, головний спеціаліст відділення НСПП в Житомирській області

22 лютого 2018 року начальник відділення НСПП в Житомирській області (далі – Відділення) С.Лісневський взяв участь у засіданні обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. На засідання були запрошені керівники обласних структур, заступники міських голів та голів райдержадміністрацій, керівники всіх підприємств-боржників (далі – Комісія).

Під час засідання було заслухано керівників 2 підприємств-боржників, зокрема: філій "Коростенський райавтодор" та "Новоград-Волинська дорожньо-експлуатаційна дільниця" ДчП "Житомирський облавтодор" ВАТ ДАК "Автомобільні дороги України", які поінформували про причини виникнення і зростання заборгованості із виплати заробітної плати, а також про заходи, що здійснюються для усунення цього чинника дестабілізації стану соціально-трудових відносин.

Виступаючи на засіданні Комісії, начальник Відділення С. Лісневський, акцентував увагу присутніх на попереджувальних заходах, які здійснено Відділенням з метою стабілізації стану соціально-трудових відносин на підприємствах, де існують значні суми заборгованості із виплати заробітної плати. Він також наголосив, що стан соціально-трудових відносин двох із зазначених підприємств знаходяться на обліку Відділення з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів).

За результатами участі у засіданні Комісії С. Лісневський провів робочу нараду з працівниками Відділення, на якій було обговорено стан соціально-трудових відносин на окремих підприємствах Житомирської області та визначено подальші напрями роботи.