E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

А. Головчанська, головний спеціаліст відділення НСПП в Донецькій області

23 лютого 2018 року начальник відділення НСПП в Донецькій області (далі – Відділення) А. Хімчак взяв участь у засіданні районної комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, забезпечення податкових надходжень, страхових внесків до Пенсійного фонду та запобігання неплатоспроможності (далі – Комісія), яке відбулось в приміщенні Слов’янської районної державної адміністрації під головуванням заступника голови Комісії – начальника УСЗН Слов’янської райдержадміністрації А. Жарикова.

 

На Комісії розглядалися питання щодо стану погашення заборгованості із виплати заробітної плати у ПАТ "Донрибкомбінат" та заборгованості з єдиного соціального внеску, за рахунок якого формується бюджет Пенсійного фонду.

За ініціативою Відділення на засідання Комісії був запрошений генеральний директор ПАТ "Донрибкомбінат" І. Діброва.

А. Хімчак зазначив, що стан СТВ вищезазначеного підприємства перебуває в системі запобігання виникненню колективного трудового спору (конфлікту). Відділенням розроблено план заходів щодо реагування на ускладнення стану СТВ на підприємстві та проводяться консультації з керівництвом ПАТ "Донрибкомбінат".

Генеральний директор ПАТ "Донрибкомбінат" у своєму виступі зазначив, що основною причиною наявності боргів на підприємстві є складний фінансово-економічний стан, спричинений зменшенням обсягів вилову риби, проблемами з пошуком ринку збуту товарної продукції. Підприємство має сезонний характер виробництва продукції. Також керівник підприємства доповів про те, що до кінця лютого поточного року планується направити на погашення заборгованості 100 тис. грн.

По закінченню засідання Комісії у Відділенні було проведено робочу нараду, на якій працівники були ознайомлені з результатами розглянутих на засіданні питань для врахування їх у проведенні моніторингу стану соціально-трудових відносин у трудових колективах підприємств, установ, організацій області.