E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Б. Піроцький, головний спеціаліст відділення НСПП в Чернігівській області

09 серпня 2018 року відбулось засідання Новозаводської районної у місті Чернігові комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, інших соціальних виплат та контролю за ефективним використанням бюджетних коштів (далі – Комісія), в якому взяв участь головний спеціаліст відділення НСПП у Чернігівській області (далі – Відділення) Б. Піроцький.

Розпочала засідання голова Комісії (голова Новозаводської районної у місті Чернігові ради) Т. Кузнецова-Молодчая, акцентувавши увагу на необхідності посилення взаємодії всіх зацікавлених сторін соціального діалогу щодо найскорішого погашення боргів із виплати заробітної плати.

Начальник відділу праці управління праці та соціального захисту населення райради Є. Федориніч поінформував присутніх про стан заборгованості із виплати заробітної плати, яка на 01.08.2018 склала 5,8 млн. грн. на 8 суб'єктах господарювання.

На засіданні Комісії, також виступили: перший заступник начальника Чернігівського об'єднаного управління ПФУ Т. Лола щодо стану та заходів для погашення заборгованості по відрахуваннях із заробітної плати до Чернігівського об'єднаного управління ПФУ; головний спеціаліст Відділення Б. Піроцький – про існуючі чинники дестабілізації стану соціально-трудових відносин на підприємствах, де вживаються відповідні заходи щодо запобігання виникненню КТС(К).

Наприкінці засідання розглянуті пропозиції учасників щодо подальшої роботи з приводу дотримання суб'єктами господарювання трудового законодавства, особливо у частині оплати праці.

Інформація про стан заборгованості із виплати заробітної плати у трудових колективах району, що розглядалась на Комісії обговорена на нараді працівниками Відділення.