E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

С.Паюк, головний спеціаліст відділення НСПП в Хмельницькій області

 

28 серпня 2018 року під головуванням очільника облдержадміністрації В. Лозового відбулось розширене засідання колегії Хмельницької обласної державної адміністрації (далі – Колегія).

 

На засіданні були присутні: голова обласної ради М.Загородний, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів ЦОВВ, голови райдержадміністрацій, голови міських (міст обласного значення) рад, голови об’єднаних територіальних громад Хмельницької області. У засіданні Колегії взяла участь начальник відділення НСПП в Хмельницькій області Т. Бабич.

Одним із основних питань порядку денного було обговорення проблем галузі житлово-комунального господарства, зокрема, стан охорони праці та заходи щодо його покращення на підприємствах ЖКГ області.

Під час доповіді начальник управління ЖКГ облдержадміністрації С.Дашковськийнаголосив на необхідності вдосконалення соціального діалогу між найманими працівниками і роботодавцями, об’єднання зусиль з метою надання правової підтримки в питаннях усунення дестабілізаційних чинників, які негативно впливають на стан соціально-трудових відносин найманих працівників з роботодавцями підприємств житлово-комунального господарства.

За результатами обговорення ситуації, заплановані спільні заходи щодо покращення стану соціально-трудових відносин на підприємствах житлово-комунального господарства області.

Рішення Колегії обговорені на оперативній нараді з працівниками Відділення та використані для планування подальшої роботи з прогнозування виникнення колективних трудових спорів (конфліктів) та сприяння своєчасному їх вирішенню.