E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

К. Беребенець, головний спеціаліст сектора правового забезпечення відділення НСПП в місті Києві та Київській області

16 листопада 2018 року заступник начальника відділення НСПП в місті Києві та Київській області – завідувач сектора правового забезпечення Н. Солодка взяла участь у засіданні круглого столу, організованого Міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях. Тема зустрічі: "Забезпечення застосування законодавства у сфері державної служби".

Із вступним словом виступили: заступник директора з наукової та навчальної роботи Всеукраїнського центру підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, доктор наук з державного управління Л. Прудиус та начальник міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях О. Якубенко, ознайомивши присутніх з основними аспектами реформування державної служби.

Державний експерт експертної групи з питань нормативного забезпечення менеджменту персоналу Генерального департаменту з питань управління персоналом на державній службі К. Хохлова висвітила основні проблемні питання, практичні поради та новації щодо оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.

Заступник директора Департаменту контролю та взаємодії з органами влади – начальник відділу контролю та за дотриманням законодавства про державну службу Д. Трипольський зосередив увагу присутніх на труднощах, що виникають при притягненні державних службовців до дисциплінарної відповідальності.

Начальник відділу контролю за реалізацією права на державну службу Департаменту контролю та взаємодії з органами влади М. Васькин поінформував щодо питань про порядок конкурсного відбору на посади державної служби, призначення переможців конкурсу на посаду державної служби категорії "Б".

По закінченню даного заходу всі присутні отримали чіткі, раціональні та вичерпні відповіді щодо практичного застосування законодавства у сфері державної служби.