E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

О.Євченко, начальник відділення НСПП в Миколаївській області

 

 

MUK2811201828 листопада 2018 року з метою підведення проміжних підсумків першого етапу децентралізації та визначення пріоритетних напрямів і проектів, які потім сформують чіткий план розвитку Миколаївської області, за ініціативою голови Миколаївської ОДА О.Савченка відбулось засідання обласної Ради регіонального розвитку, в якому взяли участь народні депутати України, заступники керівників центральних органів виконавчої влади, представники місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, начальник відділення НСПП в Миколаївській області (далі – Відділення) О. Євченко.

Як зазначив у своєму виступі О. Савченко "Сьогодні у нас є унікальна можливість ? розробляючи план на три роки вперед ми можемо актуалізувати надважливі проекти для розвитку Миколаївщини та обговорити той перспективний план, згідно якого ми будемо рухатись далі".

Голова ОДА наголосив, що після складання відповідного плану він особисто відстоюватиме кожен проект в столиці, в результаті чого область отримає затверджену "дорожню карту" з чітким усвідомленням того – які об’єкти будуть будуватися і які проекти реалізовуватися. Таким чином, кожен член громади Миколаївщини зможе побачити, що зроблено на даний момент та матиме можливість контролювати цей процес.

Також значну увагу було приділено роботі підприємств, установ, організацій, місцевих органів влади та самоврядування в умовах військового стану. Чітке виконання своїх завдань, дотримання прав та свобод громадян, забезпечення соціальної стабільності в області, попередження випадків дестабілізації стану соціально-трудових відносин (далі – СТВ) – ось на що мають бути спрямовані зусилля всіх органів влади.

За результатами засідання у Відділенні проведено нараду,на якій було наголошено на необхідності посилення роз’яснювальної роботи щодо легітимних способів врегулювання випадків дестабілізації стану СТВ на підприємствах під час проведення моніторингу стану СТВ в трудових колективах області.