E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

С. Зайцева, головний спеціаліст відділення НСПП в місті Києві та Київській області

 

06 грудня 2018 року у Печерській районній в місті Києві державній адміністрації відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення дотримання державних гарантій з оплати праці в Печерському районі (далі – Робоча група). У даному заході взяли участь працівники відділення НСПП в місті Києві та Київській області (далі – Відділення), а саме: начальник Відділення Д. Коцупал та головний спеціаліст сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування Відділення С. Зайцева.

На порядку денному розглядалось питання щодо низького рівня заробітної плати найманим працівникам на підприємствах, в установах і організаціях Печерського району та про заходи, що вживаються їх керівниками з метою підвищення рівня заробітної плати.

Було заслухано інформацію, надану заступником начальника управління праці та соціального захисту населення Печерської райдержадміністрації, начальником відділу – О. Пархоменко, про результати проведеного моніторингу підприємств, установ та організацій, на яких заробітна плата найманим працівникам, які пропрацювали повний квартал, була виплачена на рівні законодавчо встановленої мінімальної заробітної плати, згідно даних Головного управління ДФС у м. Києві за даними звітів № 1ДФ за ІІ квартал 2018 року.

Робочою групою було вирішено сформувати та подати до Головного управління Держпраці список назв підприємств, представники яких не з’явилися на засідання Робочої групи.

Члени Робочої групи згідно з інформацією, наданою Головним управлінням ДФС у м. Києві, за даними звітів № 1ДФ за ІІ квартал 2018 року, обговорили та затвердили список підприємств, представників яких рекомендовано запросити на наступне засідання Робочої групи з розгляду питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення у Печерському районі.

Після засідання Робочої групи у Відділенні було проведено нараду, під час якої працівників було ознайомлено з отриманою інформацією для використання її у подальшій роботі.