E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

В. Кривенко, головний спеціаліст відділення НСПП в Житомирській області

14 січня 2019 року в адміністративному приміщенні Управління виробничо-технічного обслуговування Казенного підприємства "Кіровгеологія" м. Коростишев (далі – УВТО КП "Кіровгеологія") відбулося третє засідання примирної комісії по розгляду колективного трудового спору (конфлікту) (далі – КТС(К)) між найманими працівниками та адміністрацією УВТО КП "Кіровгеологія".

У роботі примирної комісії взяли участь від сторони роботодавця П. Бауман, В. Волошин, Ю. Лагута, від сторони найманих працівників – Д. Ластаканідзе, В. Телецький, Ю. Кириченко. На засіданні примирної комісії був присутній директор УВТО КП "Кіровгеологія" Ю. Терніков. На запрошення сторін КТС(К) у роботі примирної комісії також взяли участь начальник відділення НСПП в Житомирській області (далі – Відділення) С. Лісневський та незалежний посередник НСПП В. Шелест.

В обговоренні стану вирішення вимог найманих працівників УВТО КП "Кіровгеологія" КТСК(К) взяли участь всі члени примирної комісії від найманих працівників та роботодавця.

Члени примирної комісії зазначили, що УВТО КП "Кіровгеологія" 26.12.2018 сплачено збір у розмірі 597,5 тис. грн. за продовження дії спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування габро Південної ділянки Бистріївського родовища Коростишівського району Житомирської області, тобто вимогу найманих працівників виконано.

Після проведеного обговорення прийнято рішення про зняття з реєстрації третьої вимоги найманих працівниківУВТО КП "Кіровгеологія" – "Вжити заходів для налагодження та стабілізації процесу матеріально-технічного забезпечення діяльності кар’єру Бистріївського родовища та виконати вимоги законодавства України, необхідні для отримання Спеціального дозволу на користування надрами, оскільки в грудні 2018 року закінчується термін дії Спеціального дозволу на користування надрами № 3581 від 28 грудня 2004 року. Повідомити трудовий колектив УВТО про хід процедури отримання спеціального дозволу".

Представник органу, уповноваженого представляти інтереси найманих працівників у КТС(К) Д. Ластаканідзе наголосив на необхідності прискорення вирішення першої вимоги найманих працівників УВТО КП "Кіровгеологія", запропонував в 10-ти денний термін керівництву УВТО КП "Кіровгеологія" затвердити штатний розпис на 2019 рік та провести наступне засідання примирної комісії 15 лютого 2019 року.

Примирною комісією прийнято рішення про те, що наступне засідання відбудеться 15 лютого 2019 року, на якому буде розглядатись питання вирішення першої вимоги найманих працівників.