E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

О. Вітровий, головний спеціаліст відділенняНСПП в Хмельницькій області

KHM12022019Розпорядженням НСПП від 06 лютого 2019 року зареєстровано колективний трудовий спір (конфлікт) (далі – КТС(К)) між найманими працівниками Мухарівської гімназії Берездівської сільської ради Славутського району Хмельницької області та Берездівською сільською радою Славутського району Хмельницької області з наступними вимогами найманих працівників:

"– зупинити незаконне призупинення діяльності Мухарівської гімназії Берездівської сільської ради Славутського району Хмельницької області;

– забезпечити належні умови діяльності Мухарівської гімназії та роботи найманих працівників".

12 лютого 2019 року після підписання необхідних документів про створення примирної комісії по розгляду КТС(К), в приміщенні Федерації профспілок Хмельницької області відбулось перше засідання примирної комісії.

У роботі комісії взяли участь сторони КТС(К) та фахівці Відділення.

Також до роботи комісії були залучені представники Славутської райдержадміністрації, районної ради, Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА, Хмельницької обласної організації профспілки працівників освіти і науки України та інші зацікавлені органи та організації.

Відкрила засідання комісії начальник Відділення Т. Бабич, яка ознайомила присутніх із Положенням про примирну комісію та Регламентом роботи примирної комісії. Одночасно було обрано головуючого та секретаря.

Під час роботи примирної комісії заслухано сторони КТС(К), представника Славутської РДА, представника профспілки освіти і науки та інших присутніх.

Заслухавши та обговоривши усі міркування, позиції сторін КТС(К) та рекомендації представників зацікавлених органів та організацій, сторонами конфлікту було досягнуто домовленості про те, що Мухарівська гімназія продовжуватиме навчальний процес до закінчення навчального року.

Наприкінці засідання примирної комісії Т. Бабич наголосила, що фахівці Відділення і надалі відслідковуватимуть стан соціально-трудових відносин у закладі освіти та надаватимуть роз'яснення норм чинного законодавства та консультації сторонам КТС(К).