E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

Ю. Сиротенко, заступник начальника відділення НСПП у Волинській області

Vol22032019

21 березня 2019 року у відділенні НСПП у Волинській області (далі – Відділення) відбулась узгоджувальна зустріч із сторонами колективних трудових спорів (конфліктів) (далі – КТС(К)) ТОВ "Дах Фасад", під час якої розглянуто хід виконання вимог найманих працівників.

Участь у зустрічі взяли: роботодавець ТОВ "Дах Фасад" С. Кальчик, голова органу, уповноваженого представляти інтереси найманих працівників, начальники відділів: продажу П. Дзенюк, покрівельних робіт О. Грицюк, зварювання та ремонту Ю. Федчук, транспортного відділу Ю. Карпюк, а також начальник Відділення В. Демидюк та заступник начальника Відділення Ю. Сиротенко.

Директор ТОВ "Дах Фасад" поінформував голів уповноваженого представницького органу про те, що на підприємстві покращився фінансовий стан у результаті збільшення об'єму роботи та нових замовлень, у зв'язку з цим, адміністрація почала виплачувати заробітну плати вчасно – два рази на місяць, як це передбачено законодавством України. Після чого, С. Кальчик запропонував зняти з реєстрації перші вимоги найманих працівників, а саме:

– "Здійснювати виплату заробітної плати два рази на місяць, відповідно до вимог статті 115 КЗпП України".

Представники від найманих працівників підтвердили цю інформацію, погодились із зняттям вимог та зазначили, що наймані працівники готові повністю підтримати подальші дії адміністрації підприємства для вирішення КТС(К) в цілому.

У результаті узгоджувальної зустрічі сторони КТС(К) підписали Угоди про вирішення перших вимог найманих працівників.

В. Демидюк, підбиваючи підсумки зустрічі, подякував всім присутнім за плідну співпрацю та наголосив на необхідності докласти зусиль для прискорення вирішення КТС(К).