E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

В. Овчарук, головний спеціаліст відділення НСПП у Волинській області

06 вересня 2019 року за сприяння відділення НСПП у Волинській області (Відділення) відбулися засідання примирних комісій з вирішення двох колективних трудових спорів (конфліктів) (КТС(К)) між найманими працівниками відділів продажу і вантажників та фізичною особою-підприємцем Тарасюк Ганною Несторівною.

Участь у засіданнях взяли: члени примирних комісій від найманих працівників, роботодавець ФОП Тарасюк Г.Н., заступник начальника Відділення Ю. Сиротенко.

На початку роботи засідання заступник начальника Відділення роз'яснив послідовність розгляду і вирішення КТС(К) та ознайомив присутніх з регламентом роботи примирної комісії.

Тарасюк Г.Н. надала свої пропозиції щодо виконання всіх вимог найманих працівників. Поінформувала про фінансовий стан фізичної особи-підприємця та підготовку наказів щодо тривалості роботи напередодні святкових і неробочих днів та компенсації за роботу у вихідний день відповідно до статей 72, 53 КЗпП України.

Крім того, роботодавцем складено графік виконання вимог найманих працівників.

Після розгляду та обговорення пропозицій прийнято рішення про виконання всіх вимог найманих працівників в найкоротші терміни та домовлено про підготовку протоколів засідань примирних комісій.

У зв'язку з прийняттям погоджених рішень примирні комісії припинили свою роботу.

По закінченню засідань, члени примирних комісій подякували представнику Відділення за проведену роботу, зокрема, в налагодженні соціального діалогу між сторонами соціально-трудових відносин.