E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

О. Моргентал, головний спеціаліст відділення НСПП в Закарпатській області

25 жовтня 2019 року відбулася робоча зустріч начальника відділення НСПП в Закарпатській області (Відділення) І. Палка та головного спеціаліста Відділення О. Моргентала з головою представницького органу найманих працівників Закарпатського обласного КП "Міжнародний аеропорт Ужгород", головою профкому Д. Логіним.

У ході зустрічі обговорено питання вирішення 7 колективних трудових спорів (конфліктів) (КТС(К)) між найманими працівниками структурних підрозділів та адміністрацією Закарпатського обласного КП "Міжнародний аеропорт Ужгород" з вимогами стосовно погашення заборгованості із виплати заробітної плати за 2019 рік.

Д. Логін повідомив присутнім, що за результатами засідання Закарпатської обласної ради, прийнято рішення збільшити статутний капітал аеропорту на 14 млн грн на виконання Програми підвищення ефективності функціонування Закарпатського обласного КП "Міжнародний аеропорт Ужгород" на 2017-2020 рр. З цих коштів виділена фінансова підтримка для погашення заборгованості із виплати заробітної плати, оплати за спожиті комунальні послуги та енергоносії, інших першочергових видатків для забезпечення безперебійної роботи підприємства в сумі майже 6,4 млн грн. Адміністрація та наймані працівники в очікуванні надходження виділених коштів до підприємства.

Начальник Відділення І. Палко зауважив, що в разі задоволення адміністрацією Закарпатського обласного КП "Міжнародний аеропорт Ужгород" вимог найманих працівників, необхідно звернутись до Відділення з пропозицією щодо зняття КТС(К) з реєстрації у зв'язку з їх вирішенням.