E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

08 травня головним спеціалістом відділення НСПП в Чернігівській області (Відділення) С.Огородником проведена дистанційна узгоджувальна зустріч з представником трудового колективу Ніжинського районного дочірнього агролісогосподарського спеціалізованого підприємства "Ніжинрайагролісництво" (далі - ДП "Ніжинрайагролісництво") В.Петриком, де Відділення сприяє вирішенню колективного трудового спору (конфлікту) з січня п.р.

Ситуація на підприємстві залишається напруженою через існування значної суми заборгованості із виплати заробітної плати, що наразі складає понад 2 млн грн. На майно і рахунки підприємства через борги накладено арешт.

За словами В.Петрика, окрім фінансових проблем виникають суттєві складнощі з забезпеченням належної охорони лісових насаджень та протидії незаконним рубкам, що в свою чергу спричиняють додаткові збитки.

На ДП "Ніжинрайагролісництво" 05.05.2020 призначено нового керівника, тому трудовий колектив сподівається на вирішення існуючих проблем.

С.Огородником надано відповідні роз'яснення норм Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)".

Насамкінець досягнуто домовленості про постійний взаємозв'язок щодо вирішення КТС(К).