E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

В. Овчарук, головний спеціаліст відділення НСПП у Волинській області

 

Vol2607201721 липня 2017 року відділенням НСПП у Волинській області (далі – Відділення) проведено узгоджувальну зустріч зі сторонами колективного трудового спору (конфлікту) (далі – КТС(К)) на ПП «Там Проект-Сервіс» (далі – Підприємство), під час якої розглянуто хід виконання другої вимоги найманих працівників.

Участь у зустрічі взяли: роботодавець Підприємства А. Жига, голова органу, уповноваженого представляти інтереси найманих працівників Підприємства, Н. Стороженко та в.о. начальника Відділення Ю. Сиротенко.

А. Жига поінформував Н. Стороженко про те, що адміністрацією підготовлено наказ про грошову компенсацію в подвійному розмірі у разі роботи найманих працівників у вихідний день і запропонував зняти з реєстрації другу вимогу найманих працівників, а саме:

– «У разі роботи у вихідний день компенсацію проводити за згодою сторін, наданням іншого робочого дня відпочинку або у грошовій формі у подвійному розмірі згідно ст. 72 КЗпП України».

У результаті узгоджувальної зустрічі сторони КТС(К) підписали Угоду № 2 про вирішення другої вимоги найманих працівників у колективному трудовому спорів (конфлікті).

Представник Відділення подякував усім присутнім за плідну співпрацю та наголосив на необхідності докласти максимум зусиль для прискорення вирішення КТС(К) в цілому.