E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

К. Беребенець, завідувач сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування відділення НСПП в місті Києві та Київській області

18 грудня 2017 року у приміщенні державного підприємства Національний спортивний комплекс "Олімпійський" (далі – ДП НСК "Олімпійський") відбулася перша узгоджувальна зустріч за участю всіх сторін колективного трудового спору (конфлікту) (далі – КТС(К)) між найманими працівниками інженерно-диспетчерського відділу та адміністрацією ДП НСК "Олімпійський".

Зі сторони адміністрації ДП НСК "Олімпійський" на узгоджувальній зустрічі були присутні: директор з операційної діяльності А. Повещенко; заступник начальника управління кадрової роботи, начальник відділу по роботі з персоналом Т. Мартиновська; начальник юридичного управління О. Шейкін; начальник відділу претензійно-позовної роботи юридичного управління Ж. Шадевська.

Зі сторони найманих працівників ДП НСК "Олімпійський": начальник інженерно-диспетчерського відділу О. Ребека, начальник технічного управління В. Вегера, інженер диспетчер Д. Єсін, інженер диспетчер І. Курочкін.

Від відділення НСПП в місті Києві та Київській області (далі – Відділення): начальник Відділення Д. Коцупал, заступник начальника Відділення – завідувач сектора правового забезпечення Н. Солодка, завідувач сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування К. Беребенець.

У ході даної зустрічі було вислухано вимоги найманих працівників та озвучено позицію адміністрації. Також присутніми було обговорено всі можливі варіанти вирішення КТС(К) шляхом задоволення вимог найманих працівників.

Сторони КТС(К) домовилися про те, що 20 грудня 2017 року відбудеться зустріч найманих працівників та представника управління кадрової роботи для фахових роз'яснень з проблемних питань, які і призвели до виникнення розбіжностей.

Дана зустріч була проведена з метою налагодження соціального діалогу між найманими працівниками та адміністрацією ДП НСК "Олімпійський", а також встановлення взаєморозуміння між ними.