E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

В.Овчарук, головний спеціаліст відділення НСПП у Волинській області

 

Vol2102201820 лютого 2018 року у приміщенні відділення НСПП у Волинській області (далі – Відділення) відбулась узгоджувальна зустріч із представниками найманих працівників товариства з обмеженою відповідальністю "Дах Фасад" (далі – ТОВ "Дах Фасад").

Участь у зустрічі взяли: представники найманих працівників відділу зварювання та ремонту і відділу покрівельних робіт ТОВ "Дах Фасад" Ю. Федчук, О. Грицюк та завідувач сектора правового забезпечення Відділення Ю. Сиротенко.

У ході зустрічі присутнім було роз’яснено порядок формування примирної комісії з вирішення колективного трудового спору (конфлікту) відповідно до Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)".

Крім того, завідувач сектора правового забезпечення Відділення роз’яснив завдання та функції примирної комісії, порядок проведення її засідань та прийняття рішень. Також присутніх було ознайомлено з регламентом роботи примирної комісії.

По закінченні зустрічі Ю. Сиротенко надав примірні зразки документів для утворення примирної комісії та наголосив на необхідності докласти максимумзусиль для прискорення вирішення колективного трудового спору (конфлікту).