E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

С. Паюк, головний спеціаліст відділення НСПП в Хмельницькій області

Khm05032018106 березня 2018 року начальником відділення НСПП в Хмельницькій області (далі – Відділення) Т. Бабич, з метою вирішення колективного трудового спору (конфлікту), що виник у Хмельницькій обласній психіатричній лікарні № 2 с. Городище Шепетівського району Хмельницької області, та у зв'язку із проведенням посередницьких дій по вирішенню конфліктної ситуації, проведено узгоджувальну зустріч з незалежним посередником НСПП В. Любовецьким.

Під час зустрічі обговорювались причини виникнення колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками Хмельницької обласної психіатричної лікарні № 2 та Хмельницькою обласною радою, зареєстрованого НСПП у березні поточного року, та шляхи врегулювання ситуації, що склалася в трудовому колективі закладу охорони здоров'я.

 

Крім того, незалежному посереднику НСПП надана необхідна інформація по колективному спору з метою вивчення ситуації та надання необхідних рекомендацій сторонам соціального діалогу.

У результаті зустрічі досягнуто домовленості про залучення незалежного посередника НСПП В. Любовецького до роботи примирної комісії по вирішенню зазначеного колективного трудового спору (конфлікту).