E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

К. Осмоловська, головний спеціаліст відділення НСПП в Житомирській області

22 травня 2018 року відбулося друге засідання примирної комісії по вирішенню першої вимоги найманих працівників у КТС(К) міжнайманими працівниками ФОП Галицький Владислав Михайлович та ФОП Галицький Владислав Михайлович про виплату заробітної плати за лютий 2018 року.

У роботі комісії взяли участь члени примирної комісії від найманих працівників та роботодавця, а також начальник відділення НСПП в Житомирській області С. Лісневський.

Відкрив засідання роботодавець – В. Галицький, який повідомив, що 21 травня 2018 року було вирішено першу вимогу найманих працівників – погашено заборгованість із виплати заробітної плати за лютий 2018 року. Також вніс пропозицію про зняття з реєстрації першої вимоги найманих працівників "погасити заборгованість із виплати заробітної плати за лютий 2018 року" у зв’язку з її вирішенням.

Також зауважив, що для вирішення другої вимоги найманих працівників по забезпеченню необхідного температурного режиму у робочому приміщенні для обігріву та відпочинку працівників потрібен деякий час і фінансові витрати та запропонував винести дане питання для обговорення на наступному засіданні примирної комісії у червні 2018 року.

Представник органу, уповноваженого представляти інтереси найманих працівників у КТС(К) С. Лябах, підтвердив задоволення роботодавцем першої вимоги найманих працівників щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати за лютий 2018 року та висловив згоду на зняття з реєстрації вимоги у зв’язку з її вирішенням.

За результатами роботи примирної комісії прийнято рішення про зняття з реєстрації першої вимоги найманих працівників у КТС(К) між найманими працівниками ФОП Галицький Владислав Михайлович та ФОП Галицький Владислав Михайлович як вирішеної.