E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

В.Овчарук, головний спеціаліст відділення НСПП у Волинській області

 

27 липня 2018 року, за сприяння відділення Національної служби посередництва і примирення у Волинській області (далі – Відділення), відбулась узгоджувальна зустріч із сторонами колективного трудового спору (конфлікту) ТОВ "Прайд-Інвест" (далі – ТзОВ "Прайд-Інвест"), під час якої розглянуто хід виконання другої вимоги найманих працівників.

У зустрічі взяли участь: директор ТзОВ "Прайд-Інвест" А. Самчук, голова органу уповноваженого представляти інтереси найманих працівників бригади ізолювальників Т. Приймук та в.о. начальника Відділення Ю. Сиротенко.

Керівник товариства поінформував голову уповноваженого представницького органу про те, що в результаті збільшення об’єму роботи у товаристві покращився фінансовий стан, внаслідок чого адміністрація почала компенсовувати витрати найманих працівників, які за власні кошти придбали спецодяг та інші засоби індивідуального захисту.

Після чого А. Самчук запропонував зняти з реєстрації другу вимогу найманих працівників, а саме:

– "Компенсувати витрати на придбання спецодягу та інших засобів індивідуального захисту придбаних за власні кошти працівників відповідно до статті 164 КЗпП України".

Т. Приймук підтвердив цю інформацію та погодився із зняттям другої вимоги.

В результаті узгоджувальної зустрічі, сторони колективного трудового спору (конфлікту) підписали Угоду № 1 про вирішення другої вимоги найманих працівників.

Ю. Сиротенко, підводячи підсумки зустрічі, подякував всім присутнім за плідну співпрацю та наголосив на необхідності докласти зусиль для прискорення вирішення колективного трудового спору (конфлікту).