E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

В. Овчарук, головний спеціаліст відділення НСПП у Волинській області

VOL2709201825 вересня 2018 року відділенням НСПП у Волинській області (далі – Відділення) проведено узгоджувальну зустріч із сторонами колективного трудового спору (конфлікту) ТОВ "Дах Фасад" під час якої було розглянуто хід виконання другої вимоги найманих працівників відділу покрівельних робіт.

Участь у зустрічі взяли: директор ТОВ "Дах Фасад" С.  Кальчик, голова органу, уповноваженого представляти інтереси найманих працівників О. Грицюк та заступник начальника Відділення Ю. Сиротенко.

Директор поінформував голову уповноваженого представницького органу про те, що у товаристві покращився фінансовий стан в результаті збільшення об’єму роботи, що дає можливість забезпечити найманих працівників відділу покрівельних робіт компенсацією за роботу у вихідний день та запропонував зняти з реєстрації другу вимогу найманих працівників, а саме: 

"Забезпечити найманих працівників відділу покрівельних робіт компенсацією за роботу у вихідний день відповідно до ст. 72 КЗпП України".

Представник органу, уповноваженого представляти інтереси найманих працівників, погодився із зняттям другої вимоги.

У результаті узгоджувальної зустрічі, сторони колективного трудового спору (конфлікту) підписали Угоду № 1 про вирішення другої вимоги найманих працівників відділу покрівельних робіт.

Ю. Сиротенко подякував всім присутнім за плідну співпрацю та наголосив на необхідності докласти максимум зусиль для прискорення вирішення колективного трудового спору (конфлікту) в цілому.