E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

В.Овчарук, головний спеціаліст відділення НСПП у Волинській області

20 грудня 2018 року за сприяння відділення НСПП у Волинській області (далі – Відділення) проведено узгоджувальну зустріч зі сторонами колективного трудового спору (конфлікту) (далі – КТС(К)) товариства з обмеженою відповідальністю "Прайд-Інвест" (далі – ТОВ "Прайд-Інвест"), під час якої обговорено хід виконання вимог найманих працівників бригади штукатурів.

В узгоджувальній зустрічі взяли участь: директор ТОВ "Прайд-Інвест" А. Самчук, представник органу, уповноваженого представляти інтереси найманих працівників, А. Ковальчук та заступник начальника Відділення Ю. Сиротенко.

Директор товариства повідомив, що підприємство виграло тендер на будівництво нового об'єкту, в результаті чого планується покращення фінансового стану та збільшення обсягу роботи, що в свою чергу дасть можливість адміністрації задовольнити вимоги найманих працівників на початку 2019 року. Крім того, роботодавець надав підтверджуючі документи щодо вищевказаного.

Представник органу, уповноваженого представляти інтереси найманих працівників, зазначила, що даний тендер дасть можливість в найближчий термін зняти КТС(К) з реєстрації як вирішений.

По закінченню зустрічі, директор підприємства та представник органу, уповноваженого представляти інтереси найманих працівників, ТОВ "Прайд-Інвест" подякували представнику Відділення за проведену роботу, зокрема, в налагодженні соціального діалогу між сторонами КТС(К).