E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

О. Атаманюк, начальник відділення НСПП в Полтавській області

 

POL21502201913 лютого 2019 року під час службового відрядження до м. Гадяч відбулась робоча нарада начальника відділення НСПП в Полтавській області (далі – Відділення) О. Атаманюк із першим заступником голови Гадяцької РДА С. Бондаренком та головним державним соціальним інспектором апарату УСЗН Гадяцької РДА, завідуючим ІКЦ НСПП по Гадяцькому району К. Липівцем.

 

Під час наради розглядались питання стану соціально-трудових відносин (далі – СТВ) у колективах підприємств-боржників м. Гадяч (ТОВ "Полтавамолпрод", ТОВ "Гадячсир", ТОВ "Торговий дім "Гадячсир-Україна", ТОВ "Техмолпром", ТОВ "Річен-Груп"). Зокрема, С. Бондаренко зазначив, що на даний час напрям співпраці всіх органів, причетних до вирішення питання заборгованості із виплати заробітної плати, є єдиним та дієвим напрямом впливу на приватного власника.

О. Атаманюк зазначила, що при активній позиції найманих працівників, як додатковий засіб привернути увагу роботодавців, а особливо власників, є можливість проведення реєстрації колективних трудових спорів (конфліктів) на даних підприємствах.

У ході наради було відмічено активну позицію та вагомий внесок у розвиток соціального діалогу серед учасників соціально-трудових відносин завідуючого ІКЦ НСПП Гадяцького району К. Липівця, якому урочисто вручено Почесну грамоту НСПП.

Також досягнуто домовленості щодо обміну інформацією та спільних дій, спрямованих на усунення чинників дестабілізації стану СТВ на підприємствах м. Гадяч та Гадяцького району.

К. Липівцю було надано методичні матеріали та буклети розроблені Відділенням для використання у роботі.