E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

І. Ситник, заступник начальника відділення НСПП в Кіровоградській області

 

У рамках взаємодії відділення НСПП в Кіровоградській області (далі – Відділення) з органами виконавчої влади, на запрошення Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Полтавській та Кіровоградській областях (далі – Міжрегіональне управління Нацдержслужби) 29 березня 2019 року заступник начальника Відділення І. Ситник взяла участь у постійно діючому семінарі.

Семінар відбувся на базі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Кіровоградської ОДА на тему: "Актуальні питання управління персоналом у місцевих органах виконавчої влади".

У ході семінару були розглянуті питання щодо застосування Закону України "Про державну службу", зокрема, про роль служби управління персоналом в державному органі влади, порядок проведення конкурсу серед державних службовців, порядок застосування дисциплінарних стягнень до державних службовців. Розглянуто Постанову Кабінету Міністрів України від 06.02.2019 № 106 "Про затвердження Положення про систему професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів міських рад".

Особливу увагу було зосереджено на неприпустимості на державній службі такого явища як булінг та його наслідках. Також на семінарі було розглянуто тему: "Маніпуляції у діловому спілкуванні та протистояння їм". Перед слухачами виступили фахівці-психологи, які розповідали про психологічні аспекти роботи з персоналом. Учасники семінару взяли активну участь у розв'язанні ситуаційних завдань.

Інформація, отримана у ході семінару, була доведена до фахівців Відділення.