E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

О. Бульченко, головний спеціаліст відділення НСПП в Черкаській області

 

З метою підвищення рівня правової освіти, відділення НСПП в Черкаській області (далі – Відділення) застосовує широкий спектр форм та методів надання консультацій, рекомендацій, роз'яснень та проведення навчальних семінарів, круглих столів, нарад, конференцій.

Так, 03 квітня 2019 року на запрошення керівництва Черкаського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, начальник Відділення С. Власенко взяв участь у нараді і виступив на тему: "Відділення Національної служби посередництва і примирення в Черкаській області – державний орган, що сприяє утвердженню правової форми вирішення колективних трудових спорів".

У ході заходу С. Власенко ознайомив з основними завданнями, компетенцією та правами Відділення під час здійснення своєї діяльності, основними положеннями законів України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" та "Про соціальний діалог в Україні", практикою взаємодії з Черкаською ОДА та РДА, результатами роботи Відділення за І квартал 2019 року. Крім того, він акцентував увагу на необхідності дотримання норм законодавства при реалізації найманими працівниками конституційних прав на страйк.

Під час наради обговорені перспективи подальшої співпраці, опрацьовано план-графік підвищення кваліфікації для новопризначених керівників державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій на 2019 рік та подальших спільних заходів.

Зокрема, досягнута домовленість щодо залучення фахівців Відділення для участі у семінарах упродовж 2019 року.

За результатами наради сторони домовилися і надалі спрямовувати зусилля на підвищення рівня правової культури працівників органів державної влади, місцевого самоврядування, у тому числі й об'єднаних територіальних громад, державних підприємств, установ і організацій.