E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

С. Єськова, головний спеціаліст відділення НСПП в Харківській області

HAR1804201918 квітня 2019 року начальником відділення НСПП в Харківській області (далі – Відділення) С. Лайковим проведено робочу зустріч з головою Харківської обласної організації профспілки працівників оборонної промисловості В. Завадою.

 

У ході зустрічі детально обговорено стан соціально-трудових відносин (далі – СТВ) на підприємствах оборонної промисловості, розглянуто важливі питання економічного розвитку, стан укладення та виконання колективних договорів. Докладно обговорено ситуацію, що склалася на окремих підприємствах, зокрема, з'ясовано стан СТВ на Державному підприємстві "Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О.О. Морозова" міста Харкова. Напередодні було проведено розмову з головою профспілкового комітету підприємства М. Черепком з зазначених питань.

У ході робочої зустрічі було досягнуто домовленості про подальші спільні дії по здійсненню сторонами постійного обміну інформаційними матеріалами з метою прогнозування та своєчасного врегулювання розбіжностей між сторонами, вжиття заходів по підвищенню рівня правової культури сторін СТВ.

За підсумком робочої зустрічі намічено низку першочергових завдань по стабілізації ситуації на підприємствах. Начальник Відділення надав необхідні консультації та роз'яснення стосовно застосування положень Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)".