E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

od13092019З метою об'єднання зусиль, спрямованих на захист прав сторін соціального діалогу, сприяння поліпшенню стану соціально-трудових відносин (СТВ), зниження рівня конфліктогенності на підприємствах міста Одеси, 13 вересня п.р. відбулась робоча зустріч начальника Відділення О.Шрамкова та радника Одеського міського голови Є.Дрозда.

У ході зустрічі сторони обговорили стан соціально-економічного розвитку підприємств міста Одеси, динаміку соціально-трудових відносин у трудових колективах.

Особливу увагу було приділено підприємствам-боржникам, на яких існує заборгованість із виплати заробітної плати – основний чинник, що призводить до ускладнення стану СТВ.

Одним із підприємств, на якому періодично затримується виплата заробітної плати, що зумовлює ускладнення стану СТВ, є КП "Теплопостачання міста Одеси".

О.Шрамков акцентував увагу присутніх на необхідності вирішення питання щодо своєчасної виплати заробітної плати спільними зусиллями усіх сторін соціального діалогу, задля недопущення подальшого ускладнення стану СТВ на комунальному підприємстві.

        За результатами робочої зустрічі була досягнута домовленість про подальшу взаємодію, спрямовану на запобігання виникненню колективного трудового спору (конфлікту) на КП "Теплопостачання міста Одеси".