E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

   У рамках взаємодії відділення НСПП в Кіровоградській області (Відділення) з органами виконавчої влади, на запрошення Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Полтавській та Кіровоградській областях (Міжрегіональне управління Нацдержслужби), 05 червня заступник начальника Відділення І. Ситник взяла участь у дистанційному навчанні за спеціальною професійною (сертифікованою) програмою: "Актуальні питання управління персоналом у місцевих органах виконавчої влади".
   На навчанні розглядались питання щодо порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, організації проведення необхідних перевірок під час призначення на посади державних органів, особливостей оформлення на роботу за контрактом. Також розглянуто Закон України "Про відпустки" в частині порядку надання щорічної основної відпустки, її тривалості та оплати.
  У ході навчання начальник Міжрегіонального управління Нацдержслужби В. Люлька акцентував увагу присутніх на змінах, внесених до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою КМУ від 25.03.2016 № 246, наказу Нацдержслужби "Про затвердження тестових питань" від 30.08.2017 № 178 тощо.
   Особливу увагу приділено статтям 59,84 Закону України "Про державну службу" та змісту Положення про Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні або пов'язані з корупцією правопорушення.