E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

О. Бубнова, головний спеціаліст відділення НСПП в Одеській області

od31052016У рамках виконання Угоди про співпрацю між Одеською обласною організацією Профспілки працівників соціальної сфери України (далі – Профспілка) та відділенням НСПП в Одеській області (далі – Відділення), налагоджені та постійно розширюються ділові зв’язки з Одеською Профспілкою.

 

З метою сприяння поглибленню соціального діалогу, формування позитивного іміджу НСПП, а також популяризації діяльності Відділення начальник Відділення О. Шрамков систематично бере участь у різноманітних заходах Профспілки, які стосуються соціально-трудових відносин в області.

Так, начальнику Відділення було запропоновано бути співголовою конкурсної комісії обласного фотоконкурсу «Яскраві моменти профспілкового життя крізь об’єктив», мета якого – популяризація роботи профспілкових організацій.

27 травня 2016 року відбулось засідання конкурсної комісії. У п'ятірку лідерів, з яких було обрано переможця, увійшли роботи профспілкових організацій Чорноморського міського центру зайнятості, Болградського районного центру зайнятості, Державного навчального закладу «Одеський центр професійно-технічної освіти», Білгород-Дністровського дитячого будинку-інтернату, Барабойського психоневрологічного будинку-інтернату.

По закінченні роботи комісії головою Профспілки В. Кузнецовою було оголошено переможця – Болградський районний центр зайнятості.

З підсумковим словом звернувся О. Шрамков, який зауважив, що оскільки у конкурсі приймали участь фотографи-аматори, основним критерієм відбору було висвітлення усіх напрямів соціальної діяльності профспілкових організацій, їх внесок у розвиток соціально-трудових відносин, пропаганда правових знань з питань захисту соціально-економічних прав та інтересів найманих працівників установ і організацій соціальної сфери.

Також у своєму виступі О. Шрамков наголосив на необхідності подальшого розвитку соціального партнерства в області, більш продуктивної спільної діяльності, направленої на соціальний захист і добробут громадян.