E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

О. Базій, головний спеціаліст відділення НСПП в Харківській області

xar200320171З метою підвищення рівня правової культури сторін соціально-трудових відносин, сприяння поліпшенню трудових відносин на підприємствах області, поширення інформації про діяльність Національної служби посередництва і примирення, відділення НСПП в Харківській області (далі – Відділення) продовжує роботу у напрямі налагодження співпраці з вищими навчальними закладами Харківщини та органами виконавчої влади.

Так, у лютому 2017 року начальник Відділення С.М. Лайков провів робочу зустріч з начальником Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області (далі – Управління) В.М. Ачкасовим. Результатом проведеної зустрічі стало укладення Договору про співпрацю між Головним управлінням Пенсійного фонду України в Харківській області та відділенням НСПП в Харківській області.

17 березня 2017 року відбулась робоча зустріч начальника Відділення С.М. Лайкова з ректором Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця (далі – ХНЕУ ім. С. Кузнеця) В.С. Пономаренком та з проректором з науково-педагогічної роботи (далі – ХНЕУ ім. С. Кузнеця) С.В. Лукашевим.

У ході зустрічі начальник Відділення висвітлив основні задачі та напрями діяльності НСПП, надав інформацію про механізм застосування положень Закону України «Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)», навів конкретні приклади вирішення колективних трудових спорів із досвіду роботи Відділення. Учасниками зустрічі обговорено перспективи розвитку співпраці між Відділенням та ХНЕУ ім. С.Кузнеця.

У підсумку робочої зустрічі підписано Договір про співробітництво між Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця в особі ректора В.С. Пономаренка та відділенням НСПП в Харківській області в особі начальника Відділення С.М. Лайкова. Відповідно до положень, що прописані у Договорі, сторони домовились про спільну діяльність; обмін інформаційними, довідковими, методичними матеріалами; проведення спільних проектів (семінарів, круглих столів, лекцій).