E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

ОБубнова, головний спеціаліст відділення НСПП в Одеській області

od220320171Відділення НСПП в Одеській області (далі – Відділення) в межах своїх повноважень здійснює заходи, спрямовані на запобігання виникненню колективного трудового спору (конфлікту) та вирішення чинника дестабілізації стану соціально-трудових відносин з питання погашення заборгованості із заробітної плати на ДП "Одеський облавтодор" ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України".

Так, 21 березня 2017 року відбулась узгоджувальна зустріч начальника Відділення Олександра Шрамкова з головою Одеської обласної організації профспілки працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства В. Чечоткіним.

Під час зустрічі було розглянуто стан та динаміку соціально-трудових відносин на зазначеному підприємстві. Також сторони обговорили шляхи стабілізації стану соціально-трудових відносин у трудовому колективі підприємства.

За результатами узгоджувальної  зустрічі досягнуто домовленість щодо проведення найближчим часом зустрічі з директором ДП "Одеський облавтодор" ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України".