E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

В. Пазяк,головний спеціаліст відділення НСПП в Закарпатській області

Zak2411201722 листопада 2017 року відбулася нарада-семінар з трудовими арбітрами, посередниками та завідувачами інформаційно-консультаційних центрів, присвячена 19-й річниці утворення Національної служби посередництва і примирення. У нараді взяли участь голова Закарпатської обласної ради профспілок В. Фленько, голова обласної організації профспілок працівників соціальної сфери Л. Ляпіна, начальник центру зайнятості Ужгородського району Ю. Лукач та директор Ужгородського районного територіального центру обслуговування(надання соціальних послуг) І. Гомович.

 

Нараду відкрив начальник Відділення НСПП в Закарпатській області (далі – Відділення) І. Палко, який привітав присутніх з 19-ою річницею утворення НСПП та зачитав слова привітання від Голови НСПП О. Окіса.

У своєму виступі І. Палко доповів про результати діяльності Відділення за січень-жовтень 2017 року та поінформував про стан соціально-трудових відносин і фінансово-економічний стан в області.

З інформацією про роботу Відділення у поточному році виступив головний спеціаліст відділення В. Пазяк, який поінформував про роботу Відділення щодо запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та сприянню їх вирішенню, а також щодо проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців на територіальному рівні.

Голова обласної ради профспілок В. Фленько у своєму виступі привітав присутніх з 19-ою річницею утворення НСПП та надав позитивну оцінку діяльності Відділення при тісній співпраці з обласною радою профспілки, галузевими обласними організаціями профспілок та первинними профспілковими організаціями.

Під час наради відбулося обговорення питань щодо подальшого сприяння вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів). Працівники позаштатних інституцій висловили своє бачення шляхів стабілізації стану соціально-трудових відносин в закладах охорони здоров’я та освіти, де є велика заборгованість із виплати заробітної плати і існує тенденція до її зростання, та зазначили, що врегулювання стану соціально-трудових відносин можливо тільки при державній фінансовій допомозі.