E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

С. Огородник, головний спеціаліст відділення НСПП в Чернігівській області

 

Chernih0712201706 грудня 2017 року, в рамках проведення заходу "Тиждень права" в Навчально-науковому інституті права і соціальних технологій Чернігівського національного технологічного університету, на юридичному факультеті на запрошення кафедри трудового права, адміністративного права та процесу, відбулась науково-практична лекція на тему: "Діяльність Національної служби посередництва і примирення: завдання та функції".

Лекцію прочитав головний спеціаліст відділення НСПП в Чернігівській області (далі – Відділення) С. Огородник. У ході лекції студентів було ознайомлено з ключовими напрямами діяльності НСПП щодо врегулювання стану соціально-трудових відносин, запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), прогнозування їх виникнення та сприяння своєчасному вирішенню.

Зокрема, обговорювалася роль соціального діалогу в забезпеченні стабільних соціально-трудових відносин на підприємствах, в установах та організаціях Чернігівщини, а також практики щодо запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та сприяння їх вирішенню у відповідності до вимог Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)".

По закінченні лекції С. Огородник відповів на запитання, що стосувались діяльності Відділення.