E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

О. Богословська, головний спеціаліст відділення НСПП у Вінницькій області

05 березня 2018 року у приміщенні відділення НСПП у Вінницькій області (далі – Відділення) відбулась нарада-семінар за участі працівників Відділення, трудових арбітрів та посередників НСПП.

Відкрив засідання в.о. начальника Відділення Б. Мусієнко, який ознайомив з результатами роботи Відділення за 2017 рік та січень-лютий2018року. Зокрема, присутніх було ознайомлено з аналізом стану та динаміки соціально-трудових відносин у Вінницькій області, з результатами роботи щодо вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) (далі – КТС(К)), запобігання виникненню КТС(К), роботою Відділення щодо підвищення рівня правової культури.

Так, трудовим арбітрам та посередникам було надано інформацію щодо вирішення вимоги у КТС(К) у Військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону, про роботу Відділення по врегулюванню чинників дестабілізації стану соціально-трудових відносин на 8 підприємствах та установах області, а також про стан соціально-трудових відносин на підприємствах з підвищеним рівнем конфліктогенності (ДП "Вінницький авіаційний завод", ДчП "Дитячий санаторій ім. М. М. Коцюбинського" ЗАТ "Укрпрофоздоровниця", ПАТ "Іванівський спеціалізований кар'єр").

Також під час семінару було обговорено формат та тематику мультимедійних слайдів для презентації діяльності Відділення, що будуть використовуватися під час виступів на семінарах, круглих столах, засіданнях з метою ефективного подання інформації.

По завершенню заходу трудовим арбітрам та посередникам було запропоновано взяти участь у навчальних семінарах, що проводяться Відділенням спільно з ГО "Подільський центр медіації та права" у Школі медіації та права, які відбуваються щомісячно у приміщенні Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К.І. Тімірязєва у рамках підвищення рівня правової культури.